Το πρωινό μας

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ

ΣΠΙΤΙΚΟ | ΦΡΕΣΚΟ | ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

Αυθεντικές γεύσεις

Απολαύστε παραδοσιακές χειροποίητες πίτες με υλικά από την περιοχή μας.

Πρωινό

Ενημερώστε μας για την ώρα που επιθυμείτε να πάρετε το πρωινό σας και θα σας σερβίρουμε σπιτική πίτα της ημέρας, σπιτικές μαρμελάδες, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και τον τρόπο μαγειρέματος των αυγών σας.

Σπιτικές πίτες

Κάθε μέρα ετοιμάζουμε και σερβίρουμε μια διαφορετική πίτα για εσάς. Από την παραδοσιακή τσουκνιδόπιτα, την τοπική πιπερόπιτα, ή την κλασική χωριάτικη τυρόπιτα, θα γευτείτε μοναδικές γεύσεις.

Αυγά

Καθημερινά έχουμε φρέσκα αυγά από το χωριό για το πρωινό σας. Είτε μάτι, είτε ομελέτα, βραστά ή στραπατσάδα, επιλέξτε εσείς τον τρόπο που θα μαγειρέψουμε τα αυγά σας.

Σπιτικές Μαρμελάδες

Τι πιο νόστιμο από μια σπιτική μαρμελάδα για το πρωινό σας. Δοκιμάστε πορτοκάλι, φράουλα και βατόμουρο κορόμηλο από το δάσος του Νυμφαίου.

Τυριά & αλλαντικά

Στο πρωινό μας θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε εξαιρετικά τοπικά τυριά και αλλαντικά.

Καφές/Τσάι

Επιλέξτε το είδος καφέ που επιθυμείτε ή την γεύση τσαγιού.

Σπιτικό παραδοσιακό ψωμί

Χυμοί

Καθημερινές εκπλήξεις

Καθημερινά προσπαθούμε να διαφοροποιούμε λίγο το πρωινό μας για να δοκιμάσετε όσο το δυνατόν περισσότερες γεύσεις της περιοχής μας.

ΩΡΕΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

Το πρωινό μας σερβίρεται καθημερινά από τις 08:00 μέχρι τις 11:00 στο ισόγειο του αρχοντικού. Τις Κυριακές μπορείτε να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να απολαύσετε το πρωινό σας μέχρι τις 12:00. Το πρωινό σας το σερβίρουμε στο τραπέζι σας.